Er din bestyrelse klar?

Den gængse bestyrelsessammensætning er under opbrud, for i horisonten venter nye opgaver som en fremsynet bestyrelse skal forholde sig til.

Kunder, pengeinstitutter og revisorer stiller spørgsmål til virksomhedens grønne profil og udvikling, og der kommer krav til afrapportering om emner, man ikke før har forholdt sig til, som f.eks. menneskerettigheder, arbejdsmiljø, virksomhedsetik og værdikæder.


Der bliver større behov for at bestyrelsen forholder sig til virksomhedens strategi og mål for klima- og miljø. Det bliver dermed nødvendigt at bestyrelsen også besidder kompentencer der  med erfaring med grøn omstilling, ESG rapportering, klima og bæredygtig  virksomhedsudvikling.

Hvis du ønsker at udøve rettidig omhu, og blive klædt på til de kommende udfordringer med klima og grøn omstilling, vil jeg med glæde sætte min viden og erfaring i spil i din virksomhed.

Jeg sender gerne mit bestyrelses CV, hvis du er interesseret.

Du kan herunder læse hvad andre bestyrelsesmedlemmer udtaler om mig.


Formand for advisory board udtaler:

"Kims rodfæstede erfaring i og interesse for erhvervsudvikling har i et konstruktivt samspil med de øvrige advisory board medlemmer resulteret i input til Billund Erhvervs bestyrelse, hvor det har sat markante aftryk på væsentlige områder.
Personligt har det været en fornøjelse at arbejde sammen med Kim i et forum, hvis adelsmærke bl.a. har været at udfordre det etablerede med det formål at skabe yderligere erhvervsudvikling til gavn for området."

Jesper Dahlmann
Næstformand, Billund Erhverv


Et bestyrelsesmedlem udtaler:

"Som bestyrelsesmedlem i Kurt Kirkegaard A/S har jeg haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Kim Søgaard i hans egenskab af Adm. Dir. i selskabet.
Kim's baggrund som ingeniør fornægter sig ikke, hvilket opleves i hans meget grundige tilgang til tingene. Kim er altid velforberedt og havde detaljerne på plads, når vi mødtes til vores møder. 
Kim er samtidig en meget imødekommende og venlig person, som det ikke er svært at samarbejde med. "

Knud Erik Knudsen
Bestyrelsesmedlem, Kurt Kirkegaard A/S